Ajanvaraus

Varaa aikasi netistä 24/7 

https://varaa.nettiajat.fi/3548

Nettiajanvaraus toimii parhaiten google Crome-selaimella. 

Ajanvarauksessa huomioitavaa!

.Lymfaterapia-aikojen varaus onnistuu VAIN puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä ottamalla, koska LYKO:n intensiivisen toteutuksen takia hoitojakson ajoitus täytyy erikseen suunnitella sekä asiakkaan ja terapeutin aikatauluihin sopivaksi.

Voit halutessasi varata ajan myös puhelinnumerosta 050 5907319 .

 Asiakasvastaanoton aikana en pysty vastaamaan puhelimeen, mutta soitan sinulle heti takaisin, kun se on mahdollista.

Mikäli nettiajanvarauksen kanssa on ongelmia tai et löydä sopivaa aikaa itsellesi, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, viestillä tai sähköpostitse kehopysakki@outlook.com . Joskus samana päivänä on vapaita aikoja, joita ei enää näy nettiajanvarauksessa. Kehopysäkki on auki tarpeen mukaan. 

Mikäli et pääse varatulle ajallesi, muista peruuttaa aikasi.  Perumattomista käynneistä veloitetaan varatun ajan mukainen hinta.  Samana päivänä perutuista ajoista veloitetaan 50% varatun ajan hinnasta (poikkeuksena äkilliset sairastapaukset)

Kehopysäkillä myös fysioterapeutin suoravastaanotto

Et siis tarvitse fysioterapialähetettä tullaksesi fysioterapiaan. Suoravastaanottokoulutuksen saanut fysioterapeutti on perehtynyt monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinten tavallisimpiin kiputiloihin ja toimintahäiriöihin, niiden epidemiologiaan, tutkimiseen, hoitoon, fysioterapiaan ja kuntoutukseen. Koulutus käsittää leukanivelen, niska-hartiaseudun ja yläraajan, selän ja lantion sekä alaraajojen ongelmiin perehtymisen. Yhtenä merkittävä kokonaisuutena koulutuksessa perehdytään myös kipuun, sen synty mekanismeihin ja kivun lääkkeettömään hoitoon.

Asiakkaan kannalta suoravastaanottokoulutus tarkoittaa muun muassa sitä, että vastaanotolla fysioterapeutti osaa alkuhaastattelun ja tutkimuksen perusteella arvioida milloin tilanne on sellainen, ettei pelkkä fysioterapia riitä vaan tarvitaan lääkärin konsultaatiota tai mahdollisia jatkotutkimuksia. Voit siis turvallisin mielin tulla fysioterapiaan vaivasi kanssa myös ilman käyntiä lääkärillä, koska sinut ohjataan eteenpäin jos tilanne niin vaatii. 

Kehopysäkillä on käytössä sähköinen potilastiedon arkisto, joten käyntien tiedot siirtyvät kansalliseen potilastiedon arkitoon eli Kantaan. 

KEHOPYSÄKKI

Porrassalmenkatu 13 B 35, 50100 MIKKELI

Puhelin: 050 5907319
Sähköposti: kehopysakki@outlook.com

Pääasiassa avoinna maanantaista perjantaihin klo: 8.00 - 16.00

Ajoittain saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja.